Login

Register

User Registration
or Avbryt

facebook-icontwitter-icon

Neste kamp

Vikings mot slutten av sesongen

Som vi alle kan registrere er denne sesongen vi nå opplever den tøffeste Tønsberg Vikings noen gang har vært med på.
Laget har, tatt i betraktning de gjeldende forutsetninger, prestert veldig bra, faktisk bedre enn de fleste "eksperter" har spådd, og har yppet seg mot de fleste lag.

At vi ikke klarer å gjennomføre gjennom 60 minutter og ta poeng i flere kamper er det flere årsaker til, blant annet at vi faktisk mangler den nødvendige rutine.

Vi ligger for øyeblikket sist på tabellen 4 poeng bak Rosenborg og 7 poeng bak Stjernen.
Det er fremdeles 15 kamper som gjenstår, dvs 45 poeng å spille om, så løpet er på ingen måte kjørt i forhold til en kvartfinaleplass.
Men, selv om vi satser på en 8. plass må vi samtidig forberede oss for en situasjon hvor vi spiller kvalik.

I tillegg til tøffe sportslige utfordringer er det en daglig kamp å overlever økonomisk. Dette setter begrensninger i forhold til blant annet å få inn nye spillere som kan forsterke laget ytterligere. Det er ingen hemmelighet at vår spillerstall er relativt "smal" og at vi får problemer når spillere feks blir skadet eller blir syke.
Simen Thoresen som har vært syk siden sesongstart er på vei tilbake, og vi har også fått inn Gerheard Egenes Nilsen igjen, som vil gi oss ytterligere ressurser å spille på.

Men, for å både styrke laget i forhold til å nå en kvalik plass, eventuelt for å sikre et kvalik-spill, er det satt igang tiltak for å hente inn nye spillere.
Vi startet i helgen et initiativ med en innsamling av midler fra samarbeidspartnere som var med på tur til DNB Arena og bare på denne turen ble det gitt så pass mye at vi er på god vei til å finansiere 1-2 nye spillere.
Denne aktiviteten vil fortsette inneværende uke, og eventuelle overskytende midler vil gå inn i et fond for betaling av spiller-lønninger.

Om det blir en eller to nye spillere, og hvem dette er, kan vi på nåværende tidspunkt ikke avsløre.
Det jobbes med flere alternativer, både løpere og backer, og vi ønsker å ha ny(e) spiller(e) på plass så raskt som mulig.
I hvertfall må dette være på plass før overgangsvinduet stenger i slutten av januar.

Vi har nå 4 hjemmekamper i de to kommende ukene. Disse kampene blir kritiske i forhold til å ta en kvartfinaleplass.
For å holde kontakten med lagene over på tabellen vil en seier mot Stjernen førstkommende torsdag være utrolig viktig.
Vi vet at vi på hjemmebane kan tukte de fleste.

Fortløpende oppdateringer på nye spillere vil bli publisert så snart vi har konkret ny informasjon.

 

Med sportslig hilsen
Roar Berg.